Hogy azok a pillanatok köszönjenek vissza a képekről, amik igazán Ti vagytok

Végre eljött, itt van eddigi életetek legfontosabb napja; dőljetek hátra, legyetek önmagatok, és hagyjátok, hogy elkészüljenek rólatok a legőszintébb, legboldogabb fotók

A LEGSZEBB PILLANATOK ÖRÖKKÉ tartanak

Hisz hova is tűnne a varázslatos pillanat, ami csak a Tiétek?

Ahhoz, hogy azok az apró rezdülések, azok az érzelmek köszönjenek vissza esküvői fotóitokról, amik számotokra a legtöbbet jelentik, az is kell, hogy a kamera másik végén álló fotós is veletek  örüljön. Hogy  sajátjának is érezze a pillanatokat a lencsén keresztül, így kiragadva az idő soha meg nem álló lavinájából, majd bársonydobozba zárja őket.

Képek Rólad, Róla, és a Szeretetről

Hiszem, hogy az esküvő két, egymást szerető ember egyik legfontosabb napja, talán egész életük során. Ezen a napon más belenézni szeretteink szemébe, más levegőt venni, talán még a víznek is édesebb az íze… Ez az a nap, amikor úgy nézhet egymásra szülő, és gyermeke, hogy mindketten tudják: az a sok- sok minden, ami az évek alatt történt, minden pillanat ehhez a csodás naphoz vezetett. 

Jómagam pedig azért vagyok, hogy egy igazi „időutazást” biztosítsak Nektek, mert bármikor, akár évek múltán visszanézitek majd az esküvőtökön készült képeket, ugyanaz a hangulat, édes érzések árasztanak el Benneteket, mint a Nagy Napon.

aki PEDIG A FÉNYKÉPEZŐGÉP MÖGÖTT VAN

Galántai Bálint

Amióta az eszemet tudom, két dolog foglalt különleges helyet a szívemben; a természet (lsd.: ,,természetfotók” rovat, és a fotográfia. Szeretem elkapni a pillanat örökké tartó mivoltát, bármilyen témáról is legyen szó, ha fényképezőgép kerül a kezembe, azonnal felülkerekedik a művészi énem, és beszippant a fény-képezés varázslatos világa. 

Az esküvői fotózás pedig, valami egész különös csoda számomra; nem csak hogy örömtől, szerelemtől repeső párokról készíthetek művészi fotókat, de mindezt életük legszebb napján tehetem, ami egyértelműen rányomja a bélyegét a végeredményre. Ugyan nem egy esküvőt fotóztam már végig, de minden alkalommal újra és újra elérzékenyülök, amikor először megpillantja a vőlegény a menyasszonyi ruhában a szerelmét, amikor kimondják egymásnak az IGEN-t, vagy a szülőket köszöntik… Számomra ez nem munka, hanem öröm-hobbi.

Ajánlatkérés

Az ajánlatkérés menete

Megadjátok az adatokat, amik ahhoz kellenek, hogy felvegyem Veletek a kapcsolatot, és kiderítsük azt is, hogy szabad vagyok-e az esküvőtök napján.

2 munkanapon belül felhívlak Benneteket, és egyeztetünk egy online, vagy személyes találkozót.

Átbeszéljük, mik az elképzeléseitek. Megismerjük egymást. Minden lehetőségeket alaposan átbeszélünk. 

A beszélgetés alapján elkészítem Nektek az ajánlatom, a Ti igényeitekre szabva.

Ha úgy döntötök, hogy engem kértek fel a fotózásra, akkor az esküvőtök napján elkészülnek azok az a képek, amik örök emlékként őrzik a pillanatokat, amik igazán Ti vagytok.